Frank van der Mijn

Mensen die mijn CV zien vragen wel eens: “wie ben je nu eigenlijk? Wat wíl je nu eigenlijk? Je CV is een warboel!” Welaan, ik ben een ontdekkingsreiziger die het leven in al zijn facetten wil leren kennen. Hoofdthema’s zijn er wel: natuur, mensen, culturen, persoonlijke groei, verbinding en duurzaamheid. En verder ben ik geboeid door de vraag hoe mensen hun plek in de wereld creëren. Daar hoort een betrokken, intuïtieve en open houding bij. Ik analyseer en schakel snel en voel me vooral thuis bij senior professionals en leiders, maar ook bij podiumkunstenaars. Graag daag ik mensen uit om hoofd, hart en hande(le)n optimaal samen te laten werken.

 

Officieel ben ik bioloog en antropoloog met een carrière in verschillende internationale contexten, en ook nog professioneel shiatsu-therapeut, yoga docent, dirigent en loopbaanprofessional. Zodoende ben ik thuis op vele terreinen en bekend met een grote variatie van organisaties en mensen. Dat ervaar ik als een groot voordeel bij het begeleiden van organisaties en individuen.

 

In het vakgebied van (loopbaan)coaching leidde ik reeds meer dan 1000 collega’s op, momenteel bij De Nieuwe Loopbaanprofessional en de Master Strategisch loopbaanmanagement van de Open Universiteit. Ik heb leiding gegeven aan professionele teams, ontwikkel nieuwe programma’s en speel een rol in beroepsregistratie en certificering. Als medeoprichter en hoofdredacteur van het vaktijdschrift LoopbaanVisie leerde ik de wereld van (loopbaan)coaching nader kennen en ik publiceer regelmatig in vakbladen over persoonlijke en professionele ontwikkeling.

 

De laatste jaren ligt mijn focus vooral op het begeleiden van mens en organisatie bij duurzame inzetbaarheid, leiderschap en loopbaanmanagement van het hogere echelon.

 

Ik ben te bereiken via 055 – 534 63 12 of per email via info@sterkophetwerk.NU.

 

Publicaties