Charlotte van der Mijn

Ik kende: “Hard werken en Hard spelen”. Het was jarenlang mijn speelveld, mijn werkomgeving, mijn passie. Het heeft mij twee burnouts opgeleverd, maar ook een vakantiehuisje in Overijssel. Ik heb moeten leren waar mijn grenzen lagen in een snelle, veeleisende omgeving, hoe ik die kon bewaken en wanneer ik er overheen moest. Ik heb ook geleerd dat je assertief kunt zijn zonder ruzie en conflicten.

 

Ik coach vanuit de overtuiging dat het zonde is van je tijd en je leven om lang(er) rond te blijven lopen met vragen en problemen die je niets brengen. Ik begeleid cliënten richting een doel, een gewenste situatie, een nieuwe aanpak, een sterkere ik. Mijn aanpak, de reis naar dat doel, kan variëren afhankelijk van de wens van de cliënt. Vaak via ‘normale’ coachingsgesprekken in de relaxte omgeving van mijn spreekkamer, maar het kan ook met een meer ontspannen wandelcoaching (ook in groepsverband in de WandelCoachGroep Apeldoorn). Dat doe ik met inlevingsvermogen en verdraagzaamheid maar ook met een no-nonsense en directe aanpak. Ik kan eindeloos geduld opbrengen maar daarin wel richting het afgesproken doel gaan. Ik ben niet altijd even makkelijk voor mijzelf (of voor een ander), maar wel een leuk mens met een goed gevoel voor humor.

 

Mijn werkervaring lag lang in het commerciële werkveld van opleiden en uitgeven. Ik ben manager geweest bij grote internationale organisaties als Wolters Kluwer en het Institute for International Research. Ik heb 13 jaar lang mijn eigen juridisch opleidingsinstituut, Permeduc, gehad voordat ik besloot om werk en levensstijl coach te worden.

 

Qua scholing heb ik de HBO Coachingsopleiding gevolgd en ben erkend ‘Rots & Water’ trainer voor volwassenen, een psychofysieke weerbaarheidstraining. Veel van mijn Assertiviteitstrainingen komen hieruit voort; vergroten van de zelfbeheersing, de zelfreflectie en het zelfvertrouwen. Ik ben nu lid van diverse intervisiegroepen en doe uiteraard aan permanente educatie.

 

Je kunt mij bereiken via 055 – 534 63 12, 06-65251027 of per email via info@sterkophetwerk.NU.